Lokalna samoupravaTelevizija Pirot

Dva miliona evra za uređenje ulica i trotoara u gradu

 Javno preduzeće za planiranje i izgradnju grada ove građevinske sezone u asfaltiranje ulica i trotoara investiraće preko dva miliona evra. Trenutno se radi na rekonstrukciji Nosilaca albanske spomenice, gde će biti rešeni decenijski problemi žitelja ove ulice. Radiće se totalna rekonstrukcija ulice, nov asfalt, slivnici koji sada ne funkcionišu kako treba i biće postavljeni novi ivičnjaci. Vrednost radova samo u ovoj ulici je 5.6 miliona dinara sa PDV-om. Nastavljaju se i radovi u Partizanskoj ulici, zatim asfaltiraće se tri sokaka u naselju Gnjilan, a biće sanirana i pasarela kod naselja Gnjilan. 

-Počelo se sa asfaltiranjem sokaka u Krupcu, zatim nastavilo rekonstrukcijom trotoara u Takovskoj ulici, kompletnim uređenjem ulice Svetozara Markovića, urađena je deonica Belski krst – Belski most. Kada je reč o uređenju trotoara radilo se u ulici Srpskih vladara, a najveća investicija je probijanje ulice Ćirila i Metodija, a pri kraju su radovi na ulici Vojvode Mišića koja će voditi do budućeg Lidla koji će se graditi na ovoj lokaciji-kazao je direktor ovog preduzeća Slaviša Svilarov.

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Zašto se ne pogleda ulica 8.mart koja nije asfaltirana a koja se najviše koristi dnevno prodju preko 1000 auta svake godine se obećava da će biti asfaltirana i tako već duži niz godina nas u ovoj ulici muči prašina kad god prodje auto i posle svake kiše nama trebaju čizme da bi izašli na ulicu

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker