Sport

Dušan Vlahović, najbolji igrač Evrope i Juventusa pozdravio mlade fudbalere FŠ “Libero” Pirot

Škola fudbala “Libero” u Pirotu, koja je počela sa radom u julu 2021. godine, vrlo brzo skrenula je pažnju na sebe svojim aktivnostima i rezultatima. Vlasnik Škole je, nekadašnji fudbaler i kapiten pirotskog Radničkog, Miloš Nikolić. Školu pohađa preko 80 dečaka koji su podeljeni po starosti u dve grupe. Njih treniraju licencirani treneri koji poseduju UEFA  A i UEFA B licence, Miloš Nikolić i Bratislav Savić. Treninzi su prilagođeni obavezama dece prema školi i odvijaju se pre i posle podne. Posle nastupa u ovogodišnjoj Mini Maksi ligi mlade pirotske fudbalere Škole Libero pozdravio je, jedan od najboljih fudbalera Evrope, reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, koji igra za Juventus i najbolji je strelac u Italiji. Inače, Vlahović je sa 10 godina bio najbolji fudbaler Mini Maksi lige Srbije.

“Za sada smo imali mnoge aktivnosti koje su bile veoma uspešne, i kvalitet rada smo dokazali time što smo prvi u tri generacije na MMFL Pirot. Izuzetno nam prija podrška i pozdrav našim dečacima od strane Dušana Vlahovića koji će nas posetiti u Pirotu čim mu obaveze u klubu i  reprezentaciji to dozvole. Za one koji ne znaju, Dušan Vlahović je sa 10 gidina bio najbolji igrač MMFL na nivou Srbije, a sada je najbolji Srpski igrač u Evropi, što daje deci motiv da vredno rade i da dobro treniraju, da ostvare svoje snove” – rekao je Nikolić.

Fudbalska škola “Libero” planira i učešće na Međunarodnom turniru “Nesebar kup” u Bugarskoj, koji će se održati u junu ove godine. Škola “Libero” će uskoro u Senjaku izgraditi svoj objekat, balon halu po evropskim standardima sa nizom pratećih objekata, što će omogućiti još bolji rad sa decom, rekao je Nikolić.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker