Ostale vesti

DSS: Dosta nam je praznih obećanja

Odbor Demokratske stranke Srbije u Pirotu je dobio novo rukovodstvo i spremno ide na izbore 24. aprila, na kojima će izaći u koaliciji sa GG „Koalicija za Pirot – Vladan Vasić“. Novi predsednik OO DSS u Pirotu je Zoran Jovanović, diplomirani inženjer zaštite životne sredine.

dss

Povodom novih obećanja objavljenih na današnjoj konferenciji povereništva Srpske napredne stranke u Pirotu dužni smo da naše sugrađane upoznamo sa pravom istinom, jer je svima nama dosta praznih obećanja i najava boljeg života.

– SNS zaboravlja da je na vlasti od 2012 godine i da su hteli Vlada i ministarstvo poljoprivrede su za to vreme od 4 godine mogli da unaprede poljoprivredu, ali nažalost unazađeno je sve i poljoprivreda nikad nije bila u goroj poziciji.
Koliko Vlada misli na poljoprivredu i selo pokazuje i to što isplata subvencija za poljoprivredu kasni po nekoliko meseci. 
U ovoj godini smanjene su subvencije po hektaru sa 12.000 na 4.000 din.
Jedina smo država u okruženju gde je Vlada ukinula poljoprivrednicima subvencije za dizel gorivo. 
Poljoprivredna stručna služba u Pirotu stavljena je u funkciji stranke i umesto o interesima poljoprivrednika, jedino brinu o političkom interesu – navodi se u saopštenju odbora Demokratske stranke Srbije u Pirotu.

Cilj Demokratske stranke Srbije između ostalog je da Srbija ne uđe u NATO i da se problem Kosova vrati u UN.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker