Ostale vesti

I pirotski DS krenuo u kampanju

Demokratska stranka krenula je u predizbornu kampanju u Pirotu i to predstavljanjem programa ove stranke na štandovima u centru grada i na Guševici. ds pirot

Na konferenciji za novinare u centru grada, Goran Stamenović, član Glavnog odbora ove stranke kazao je u svojoj poruci građanima da vlada koja je za godinu i po dana dva puta uspela samu sebe da raspusti, jednom kroz formu rekonstrukcije, a drugi put sada kada su raspisani izbori, sama je pokazala da nije dobro radila.

-Ovo je vlada koja je zadužila Srbiju za pet milijardi evra za godinu i po dana, to je 11 miliona evra zaduživanja dnevno. To je vlada koja je obećala dve milijarde evra investicije,a  ostvarila svega 600 miliona evra investicija, tri puta manje. To je vlada koja je u samo prethodnih mesec i po dana zadužila državu za dodatnih 400 miliona evra a da se ne zna gde su te pare otišle. Zbog toga DS poziva sve građane da izađu na izbore, da pokažu da vlada nije zaslužila prelaznu ocenu. Ja pozivam sve Piroćance da ukoliko smatraju da žive bolje nego što su živeli ranije, da ne glasaju za DS, a da svi oni koji misle da žive gore svoj glas daju Demokratskoj stranci i našim koalicionim partnerima.-kazao je Stamenović na današnjoj konferenciji za novinare na štandu DS-a u centru Pirota.

tekst i foto Aleksadnar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker