Ostale vesti

DS: Skandal na “Ćirilici”

Povodom sinoćnog skandaloznog prekida emitovanja programa Televizije `Happy` u Pirotu (*), tokom emitovanja emisije `Ćirilica` u kojoj je gost bio Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke, obaveštavamo sve građane Pirota da snimak cele emisije mogu da preuzmu u prostorijama Demokratske stranke u Pirotu, navodi se u saopštenju DS u Pirotu.

download
Ovo je samo još jedan od pokazatelja da aktuelna vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom, gura Srbiju u jednoumlje i beznađe i da aveti prošlosti iz devedesetih i tvorci po zlu poznatog Zakona o informisanju, presvučeni sada u evrofanatike, nisu promenili svoju ćud.

Izborna lista `Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju` predstavlja jedinu alternativu sadašnjem režimu i svemu što Aleksandar Vučić kao prvi čovek te vlasti simbolizuje. Mi garantujemo građanima da ih nećemo prevariti posle izbora i da nećemo ući u vladu sa SNS i Vučićem, ne zato što imamo nešto lično protiv njih, nego zbog svega što su radili u prethodne dve godine i od Srbije napravili zemlju straha koja je ekonomski uništena. Srbija će se 16. marta osloboditi straha i zajedno sa našim građanima nastojaćemo da izgradimo modernu i pristojnu Srbiju, u kojoj se neće živeti od obećanja, odlikovanja i pomilovanja, već od rada.

Nikada nećemo odustati od ideja i vizije Zorana Đinđića i milion ljudi danas u Srbiji ponovo ima za koga da glasa.

Saopštenje DS

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Bolje što niste gledali i ne delite snimak da više ne brukate DS. Borio sam se za demokratiju, ali za ovakvu pod Đilasovim i Stamenovićevim vođstvom sigurno NEĆU GLASATI.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker