Gradska hronika
Popularno

Dramatičan apel roditelja teško pretučenog mladog Piroćanca upućen protiv nasilja

Naš sedamnaestogodišnji sugrađanin, uzorni mladi sportista pred kojim je bila blistava golmanska karijera, V. J.,  pre desetak dana brutalno je pretučen od strane nekoliko svojih vršnjaka. Težina zadobijenih povreda, posebno na glavi, bila je takva da je samo pravovremenom reakcijom lekara u Nišu sprečen najgori ishod. Roditelji V.J. i dalje su u šoku i neverici, ali su ipak odlučili da upoznaju javnost sa ovim slučajem a sve sa ciljem da se apeluje da, ukoliko je moguće, ovakvih slučajeva više ne bude. 

V.J.  je teško pretučen pre 13 dana. Njega su zverski pretukla šestorica vršnjaka. On je sa teškim telesnim povredema glave prevežen na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra Niš gde je samo pravovremenom intervencijom lekara izbegnut fatalan ishod. Njegove prognoze i dalje su neizvesne a ono što je izvesno to je da ga  očekuje dug period oporavka.

nasilje pirot

 

-Naš sin je golman omladinaca Fudbalskog kluba Radnički Pirot, a bio je i član mlađih kategorija fudbalske Reprezentacije istočne Srbije. Sa suprugom smo i dalje u šoku i teškom psihofizičkom stanju a oporavak će biti dugotrajan. Ovim obraćanjem, a za šta imamo podršku ogromnog broja roditelja dece sa kojima se naš sin druži, želimo da apelujemo na celokupno društvo ali i na sve roditelje kako bi se budući slučajevi poput ovog  kome je naš sin bio žrtva i teško pretučen, sprečili-kaže za Pirotske vesti Tomislav J., otac maloletnog V.J.
V.J. je teško pretučen u noći između subote i nedelje, pre dve nedelje, kada su ga, iz potpuno nerazumljivih razloga, pretukla šestorica vršnjaka, među kojima su i tri punoletna naša sugrađanina. V.J. je sa, po život opasnim povredama glave, krvarenjem na mozgu, transportovan u Niš gde je hitno reagovano i na svu sreću sprečen je fatalni ishod. Bestijalni napad na V.J. snimljen je i kamerama video nadzora u naselju ATP, a istraga oko ovog slučaja koji je potresao Piroćance, posebno roditelje tinejdžera, je u toku.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker