Ostale vesti

Dr Emilija Popović nova je zamenica predsednice Gradskog parlamenta u Pirotu

Dr Emilija Popović na današnjem, petom po redu u ovoj godini, zasedanju Gradske skupštine, velikom većinom glasova odbornika, izabrana je za novu zamenicu predsednice Gradske skupštine. Dr Emilija Popović poslednjih godina vrlo uspešno rukovodi Akademijom tehničkih i vaspitačkih strukovnih studija u Pirotu, nekadašnjom Pedagoškom akademijom, a kako je naglasila, imenovanje na vrlo značajnu funkciju za nju predstavlja novi izazov.

-Ovo je jedan veliki izazov za mene. Ja bih se zahvalila gradonačelniku i predsednici skupštine na predlogu i svim odbornicima koji su baš meni ukazali poverenje. Daću maksimum od sebe da opravdam poverenje koje sam dobila i da dam maksimalni doprinos u razvoju grada. Biće mi zadovoljstvo da budem saradnica predsednice Skupštine grada koja sednice vodi veoma uspešno, tako da se nadam da ćemo i nadalje, svi mi koji sedimo ovde, svojim konstruktivnim idejama, dolaziti do najboljih rešenja za razvoj našeg grada-kazala je Popovićeva.

Dr Milena Dimitrijević, predsednica Gradskog parlamenta izjavila je po završetku današnjeg zasedanja da je ovo bila peta po redu radna sednica u ovoj godini.

-Još jedna efikasna sednica. Uglavnom su bile na dnevnom redu urbanističke teme, stambeno komunalne teme, vrlo značajne imajući u vidu da ćemo imati pauzu do septembra meseca kada će biti naredna sednica-kazala je predsednica Dimitrijević.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker