Kultura

Dodeljeni zlatnici i priznanja najboljim prosvetarima

Danas je u Svečanoj sali SO Pirot predsednik opštine Pirot mr Vladan Vasić uručio prigodna priznanja najuspešnijim prosvetarima u prošloj godini.

opstina (4)

Priznanja sa zlatnikom uručena su Jasmini Pešić, vaspitačici, Danijeli Ristić, profesoru razredne nastave, Miljani Đorđević, profesorki francuskog jezika, Slovenki Mitić, prefosoru elektrotehnike i Zoranu Jociću, nastavniku fizičkog vaspitanja.

Priznanja sa srebrnjakom dobili su Ivana Jelenković, vaspitač, Danijela Kostić, profesor razredne nastave, Marija Madić-Ilić, nastavnik srpskog jezika, Slavica Cvetković, profesor engleskog i Pavlina Mitić, profesor razredne nastave.

Dodeljene su i diplome aktivima u pirotskim školama.

Predsednik Vasić čestitao je svim nagrađenima i zahvalio im se na njihovom angažovanju u radu sa mladim naraštajima.

-Sveti Sava je sigurno najbrojnija slava jer je obeležava ogroman broj đaka, nastavnika, profesora širom Srbije. Prosvetni radnici rade u teškim uslovima i zbog toga opština pokušava da što je moguće više radi na poboljšanju uslova rada u pirotskim školama. Mislim da su uslovi u predškolskim ustanovama i školama u Pirotu na zavidnom nivou jer smo puno ulagali u objekte-kazao je Vasić pre uručenja nagrada.

A.Ć.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker