Lokalna samouprava

Dodeljena priznanja prosvetarima

Danas su u Svečanoj sali opštine Pirot dodeljena tradicionalna svetosavska priznanja najuspešnijim pirotskim prosvetarima. Priznanja je dodelio predsednik opštine Pirot mr Vladan Vasić.

-Želim zaista od srca svim prosvetarima, deci, radnicima Predškolske ustanove da čestitam na nagradama i praznik Svetog Savu. Želim da poručim svima da nam je sveti Sava uzor, koga poštuju ne samo u Srbiji nego i u Bugarskoj, na Svetoj Gori. Želim da nam on bude uzor u teškim vremenima. Posebno čestitam dobitnicima nagrada i poručujem svima da se svih 365 dana ponašamo po uzoru na svetosavska učenja-kazao je predsednik Vasić i dodao da će se opština Pirot truditi da nastavi da svake godine poboljšava uslove u kojima rade naše škole.

nagrade sveti sava _6

Priznanja sa zlatnikom dobili su Olivera Stefanović, vaspitač u PU “Čika Jova Zmaj”, Zlata Dimitrov, profesor razredne nastave u OŠ “8. septembar”, Melita Stefanović, profesor francuskog jezika u OŠ “Vuk Karadžić”, Milutin Savić, profesor stručnih predmeta iz oblasti saobraćaja u Tehničkoj školi i Sanjica Stojanović, profesor razredne nastave u OŠ “Dušan Radović”.

nagrade sveti sava _2

Priznanja sa srebrnjakom dobili su Marija Kostadinović, vaspitač PU “Čika Jova Zmaj”, Olivera Vidanović, nastavnik razredne nastave u OŠ “Vuk Karadžić”, Maja Ignjatović, profesor engleskog jezika u OŠ “Dušan Radović”, Aleksandra Zdravković, profesor biologije u Gimnaziji i Jelenja Janjić, pedagog u PU “Čika Jova Zmaj”.

nagrade sveti sava _3

Diplome su uručene Stručnom veću profesora hemije u Srednjoj stručnoj školi, Timu za podršku učenika u ŠOSO “Mladost” i Stručnom veću nastavnika stručnih predmeta u Mlekarskoj školi.

nagrade sveti sava _5

nagrade sveti sava _1

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker