Lokalna samouprava

Dodeljena priznanja najboljim radnicima Tigra AD

Radnici su najveća snaga i najveći ponos Tigra AD, poručio je direktor kompanije Vladimir Ilić

Danas je povodom 85 godina postojanja kompanije Tigar AD, direktor Vladimir Ilić uručio najboljim radnicima prigodna priznanja uz reči zahvalnosti i konstataciju da su zaposleni u ovoj kompaniji  najzaslužniji za opstanak kompanije. Za radnika godine proglašena je Marija Antić, a ukupno je dodeljeno 20 priznanja. U kompaniji radi 1.250 ljudi.

-Sve je krenulo pre 85 godina,  od opanka, a sada je taj isti opanak prisutan i u Japanu, SAD, širom sveta. Nismo se zaustavili na opanku, naša proizvodna paleta postaje sve složenija i složenija. Sve ovo ne bi bilo moguće bez vrednih radnika, koji su najveća vrednost i najveća ponos Tigra. I u ovoj godini, koju je obeležila pandemija i problemi na svakom koraku, imamo zadovoljstvo da radimo punom parom i da smo u situaciji da proglasimo najbolje i najvrednije radnike u našem kolektivu-kazao je direktor Ilić.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je da on nastanka Tigra, pa do danas, Pirot je oslonac tražio u privredi.

-Prošlo je dosta vremena, bilo je i povoljnih okolnosti, lepih vremena, i lošijih vremena, ali se mi svi nadamo da je Tigar na putu jednog snažnog oporavka. Ova godina, koliko god bila teška, svedoči u prilog tome, i po popunjenosti kapaciteta i novoj opremi koja je nabavljena-kazao je gradonačelnik Vasić.

jubilee tigra ad - 85 godina postojanja

Predsednik Samostalnog sindikata Tigra Slobodan Petrović kazao je da u svakom poslu ima uspeha i padova, ali Tigar AD je uspeo da opstane 85 godina, uprkos brojnim problemima, i to pre svega izuzetnoj sinergiji koju su dobrom saradnjom uspostavili pre svega rukovodstvo Tigra, zatim Grad Pirot, Vlada Srbije i resorna ministarstva, bez čije pomoći opstanak kompanije bi bio upitan.

Lider Samostalnog sindikata u Tigru AD Slobodan Petrović
Lider Samostalnog sindikata u Tigru AD Slobodan Petrović

-Ova kompanija je po ko zna koji put pokazala da iz svih problema može da izađe i opstane. Moramo da se zahvalimo pre svega državi Srbiji, predsedniku Vučiću, premijerki Brnabić i resornim ministarstvima. Pitanje je šta bi bilo sa kompanijom da država i ministarstva nisu imali razumevanje. Ja sam ubeđen u to da će država i dalje nastaviti da ceni rezultate naše kompanije. Moram da kažem i da je direktor kompanije Vladimir Ilić, svojim dolaskom preporodio Tigar-kazao je lider sindikata u Tigru Slobodan Petrović.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić kazala je da je prvi radni dan provela u ovoj kompaniji kao stipendista Tigra.

-Na prste jedne ruke možemo da nabrojimo kompanije u Srbiji koje rade ovako dugo i uspešno. Imamo kompaniju koja ima prepoznatljiv, jedinstven proizvod, a ima i tržište, što je u ova vremena posebno važno-poručila je načelnica Tončić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker