Sport

Dobru formu košarkaši Pirota spremni da potvrde protiv aleksinačkog Napretka

U četvrtom kolu Prvenstva Druge muške lige košarkaši Pirota sastaju se sutra, subota 29. oktobar, sa aleksinačkim Napretkom. Posle tri uzastopne pobede u taboru pirotskog Kluba očekuju novu pobedu i nova dva boda. Mladi košarkaš Pirota, sedamnaestogodišnji Pavle Pančić, kaže da se vredno radilo tokom nedelje, dobro poznaju protivnika i ide se na bobedu. Trener Pirota, Zoran Milovanović, kaže da je ova utakmica komšijski derbi, ali ne bi trebalo da bude iznenađenja, s obzirom na formu njegove ekipe. 

Trener, Zoran Milovanović, smatra da je njegova ekipa u ovom susretu favorit, kako zbog trenutne forme tako i domaćeg terena.

“Igramo kod kuće, kompletni smo i očekujemo jednu dobru košarkašku predstavu. Očekujemo i povoljan rezultat po nas. Ekipu Napretka dobro poznajemo, ima nekoliko igrača koje pratimo godinama, znamo se i privatno i nadam se dobroj igri. Aleksinčani na spoljnoj poziciji imaju dva izvanredna igrača, Raičevića i Miladinovića, koji igraju godinama, dobro se razumeju i igraju kao jedan. Ima tu još nekih detalja, ali poenta je u tome da mi odigramo na našem maksimalnom nivou, da jednom dobrom odbranom pokušamo da svedemo njih na što manji broj poena i da iz te dominacije u reketu dođemo do lakše kontre i lakših poena. Nadam se da ćemo uvesti utakmicu u taj nivo igre koji nama odgovara.”- izjavio je Milovanović.

Utakmica sa Napretkom igra se u Hali “Kej” sa početkom u 18 časova.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker