Sport

Dobra igra Radničkog krunisana ubedljivom pobedom

U 11. kolu prvenstva Srpske lige “Istok” Radnički Pirot ubedljivo je savladao Hajduk Veljka iz Negotina sa 3:0. Golove za “Bele” postigli su Denis Ristov, dva, i Darko Stojanović. Sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu. Centralni napadač Radničkog, Mitar Radivojević, propustio je priliku da sa bele tačke, u drugom delu igre, savlada golamana gostiju i upiše se u listu strelaca.

Prema rečima šefa stručnog štaba Radničkog, Marka Vidojevića, kvalitet je svakako bio na strani Radničkog, u svakom pogledu, ali ono što je važnije jeste pristup igri njegovih fudbalera koji su, pogotovo, u prvom poluvremenu, kako je izjavio za Pirotske vesti, igrali krajnje angažovano i organizovano.

“Posle prethodne dve, ne tako dobre, partije mogu da kažem da sam zadovoljan igom koja je urodila i zasluženom pobedom. Istakao bih, pre svega, dobar pristup mojih fudbalera meču i maksimalno zalaganje. Naravno, kvalitet jeste na strani Radničkog, ali često to nije dovoljno, treba se dokazati na terenu, a Radnički je danas to uradio. Žao mi je što u drugom delu igre nismo postigli golove, a najbolju priliku propustio je Radivojević koji nije uspeo da iz penala postigne gol” – izjavio je Vidojević.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker