Sport

Dobra igra fudbalerki Jedinstva nije krunisana pobedom

Fudbal: Prva liga Srbije za žene 21/22

Kolo: 1.

Pirot: Pomoćni teren Gradskog stadiona “Dragan Nikolić”

ŽFK “Jedinstvo 2014” – ŽFK “Mačva” 1:2 (0:2)

ŽFK “Jedinstvo 2014”: Dragana Kirkov, Bojana Pejčić, Lea Pančev, Katarina Zlatanov, Nina Vasov, Sonja Marković, Ana Mladenov, Maša Džunić, Andrijana Pejčić, Jovana Najdanović, Suzana Milenković.

Rezerve: Marija Georgijev, Tamara Trajković, Jelena Arizanović, Jana Pejčić, Lara Ivanov, Jovanka Vidanović, Kristina Nikolić.

Fudbalerke pirotskog Jedinstva poražene su u prvom kolu prvenstva Prve fudbalske lige za žene od veoma dobre ekipe Mačve, mada su pružile dobru igru i stvorile veliki broj šansi. To svakako raduje kaže trener “Jedinstva”, Miladin Miladinović, ali igra se za bodove.

“Utakmica koja podseća na veliki broj mečeva iz prošle sezone. Utakmica u kojoj su Piroćanke potvrdile da igraju, mozda, i najlepši fudbal u ligi, ali gde rezultat pokazuje nešto drugo. Pregršt dobrih poteza i šansi, i na kraju, ipak, bivate kažnjeni od iskusne i jako dobre ekipe, kao što je Mačva. Rezultat 1:2, nije pokazatelj prave slike, ali fudbal se igra za bodove. Čestitam Mačvi na fer i koreknoj igri, mojim devojkama na borbi i želji koje nisu izostale ni jednog trenutka. Okrećemo se novim izazovima, drugom kolu prvenstva u kojem smo gosti ekipi Levač iz Rekovca, novom prvoligašu” – izjavio je Miladinović.

Utakmica se igra u subotu od 16 časova.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker