Gradska hronika

Direkcija: Finiš na Drugom ringu!

Neimari Direkcije za izgradnju i izvođači radova otpočeli su  ugradnju, tačnije asfaltiranje habajućeg sloja na Drugom ringu, od  Energane do  Ulice Srpskih vladara. To praktično znači da se radovi na ovoj saobraćajnici privode kraju i da će građanima na upotrebu biti predata 28.avgusta, za slavu grada.

II ring 1808151Ovo je danas novinarima potvrdio Branislav Kostić, direktor pomenutog javnog preduzeća, koji je obišao asfaltere.

bkOsim asfaltiranja, ovde se postavlja i vodovodna cev, koja treba da spoji  vodovod sa Kavaka, tačnije iz Ulice Srpskih vladara  sa Gradskom energanom.  Vrednost radova je 10 miliona dinara , a u narednoj fazi sledi izgradnja kružnog toka u pomenutoj ulici. Sledeće godine, gradiće se kružni tok i kod pazarskog  groblja, tako da ćemo dobiti jedan zaokružen sistem koji će umnogome  poboljšati saobraćaj – kaže Kostić.

asf1

Prema njegovim rečima,  saobraćajnica na Drugom ringu, biće  povezana sa Ulicom Ćirila i Metodija, što znači da će odavde moći mnogo brže da se stigne u centar grada.

asf2

Završni radovi na betonskoj ogradi novog mosta kod Tigrovo naselja se takođe privode kraju i prema Kostićevim rečima,  narednih dana i ovo gradilište će biti rašćišćeno.

asfalt

II ring 1808152

II ring 1808153P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker