Sport

Dina, Mila, Ilija i Nemanja dobili nagrade i proglašeni najuspešnijim snouborderima u Srbiji

Članovi SK Stara Planina Dina, Mila, Ilija i Nemanja u subotu 19. 06. dobili su nagrade za najuspešnije snoubordere u sezoni 2020/21. Svečana dodela je upriličena na Zlatiboru na trgu u organizaciji Skijaškog saveza Srbije.

-Slobodno možemo da kažemo da prema rezultatima a i zapažanjima selektora reprezentacije a i drugih trenera deca našeg kluba imaju trenutno najveći potencijal u Srbiji u snoubordu.
Mi smo za narednu sezonu napravili plan i program kako bi već naredne sezone Dina, Mila i Ilija se oprobali na nekim međunarodnim takmičenjima. Za realizaciju programa očekujemo podršku Skijaškog saveza Srbije i sponzora i donatora zato što budžetska sredstva nisu ni približno dovoljna da nas dovedu do cilja. A cilj je da kroz nekoliko godina Srbija ima svoje predstavnike u svetskom kupu pa kasnije i na olimpijskim igrama u snoubordu.
SK Stara Planina je krenuo sa letnjim treninzima na rolerima koji se održavaju na parkingu pored bazena dva puta nedeljno. Trenutno vršimo upis novih članova pa pozivamo zainteresovane da dođu da se družimo i treniramo zajedno i da spremni dočekamo narednu zimu, poručuju iz ovog kluba.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker