Dimitrovgrad:Podela 500 paketa hrane

Podelite

Crveni krst Dimitrovgrada, podeliće 500 paketa hrane, higijenskih sredstava i po 10 kilograma brašna, ugroženim porodicama.

Pakete koje je obezbedila Vlada Srbije, dele se posredstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i sopcijalna pitanja, a primiće ih porodice koje su na ivici socijalne zaštite, staračka domaćinstva u udaljenim selima, samohrani roditelji i porodice sa više dece , porodice u kojima odrasta dete  sa posebnim potrebama i slične ugrožene kategorije stanovništva. Identični opaketi biće podeljeni u svim gradovima i opštinama Srbije.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1