Dimitrovgrad:Počinje Međunarodni atletski kamp!

Podelite

Od 8.do 16.jula, Dimitrovgrad će biti domaćin  međunarodnog atletskog kampa na kome će se pojaviti više desetina talentovanih atletičara iz Srbije i Bugarske, kao i tridesetak stručnjaka “kraljice sportova”.

Mladi atletičari će se na terenima SC nadmetati u troskoku, skoku s motkom , skoku u vis i skoku u dalj, a promoter  sportske svetkovine je poznati Dragutin Topić. Osim što će skakati, mladi atletičari će slušati i predavanja i pratiti radionice posvećene  atletici. Pokrovitelj je  SO Dimitrovgrad, a organizatori AK “Balkan” i Atletski  savez Srbije, kao i SC.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1