Dimitrovgrad povezan sa Koridorom 10

Podelite

Danas je završena petlja “Dimitrovgrad-zapad”, dužine 942 metra sa mostom preko Nišave čiji je raspon 90 metara.

To praktično znači, da je Dimitrovgrad, preko Ulice Georgija Dimitrova i poslovne zone Beleš,  sada povezan sa koridorom 10 i pravcem ka Pirotu, odnosno ka Nišu. Vrednost radova je oko 132 miliona dinara. Petlja Dimitrovgrad-istok završena je ranije. Ovu deonicu, odnosno petlju koja omogućava izlazak na novu panevropsku saobraćajnicu,  nedavno su  posetili predsednici Srbije i Bugarske Aleksandar Vučić i Rumen Radev.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1