Sport

Dimitrije Đorđević, nakon reprezentacije, braniće boje ekipe Pirota 3×3

Mladi i veoma talentovani košarkaš Dimitrije Đorđević, koji trenutno brani boje ekipe Tamiša, nakon nastupa za reprezentaciju Srbije u basketu 3×3, u narednom periodu igraće za ekipu Pirota 3×3, kazao je Đorđević Pirotskim vestima. Đorđević je potpisao novi ugovor sa ekipom Tamiša i nastojaće da maksimalno pomogne ekipi u borbu za ulazak u viši rang.

U dresu reprezentacije Đorđević je odigrao četiri turnira, jedan međunarodni u Slovačkoj, koji je i osvojio, odigrali su dosta turnira u Srbiji. Za mene je to veoma pozitivno iskustvo, a ono što me očekuje na dalje jesu nastupi za ekipu Pirota 3×3. Na poziv Lazara Rašića prihvatio sam da branim boje rodnog grada sa velikim zadovoljstvom. Odigraću dva turnira, u Čačku i Budimpešti-kaže Đorđević.

KK Tamiš je produžio ugovor sa Đorđevićem, pripreme počinju avgusta, ekipa je sačuvala svoj sastav, a Đorđević očekuje još bolje rezultate naredne sezone.

-To je jedan od najorganizovanijih timova, sve što se dogovori to se i ostvari, vrlo je profesionalan odnos od strane uprave prema nama. Celu prethodnu sezonu smo imali problema sa zdravstvenim biltenima igrača, a na kraju jedna pobeda nam je falila za ulazak u Super ligu. To ćemo pokušati da “ispravimo” ove godine-kazao je Đorđević za Pirotske vesti.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker