Sport

Dika postao reprezentativac

Pirot je dobio još jednog reprezentativca. Reč je o darovitom Dimitriju Kamenoviću, kadetu Radničkog iz “radionice ” Saše Sokolova. Dimitrije je  odličan osmak OŠ “Sveti Sava”, a ovih dana se vratio sa priprema kadetske selekcije fudbalera  Srbije, koju očekuje turnir u Turskoj.

-Odigrali smo nekoliko utakmica i utisci su odlični. U sportskom centru  u Staroj  Pazovi savladali smo Austriju, odigrali nerešeno sa Holandijom i izgubili od domaćina. Upoznao sam mnoge mlade fudbalere iz velikih klubova kao što su Partizan, Zvezda i drugi-kaže ovaj napadač kadeta Radničkog.

dimitrije kamenovic

Njegovu karijeru budno prati otac Zoran, koji je svojevremeno takođe branio boje Radničkog. On mu je neka vrsta korektora, koji svojim savetima i, iskustvom nastoji da ga učini velikim fudbalerom, u čemu će po svemu sudeći i uspeti.

dimitrije kamenovic sa ocem zoranom

Osim što je odičan mladi fudbaler pred kojim se smeši lepa budućnost Kamenović  koga drugari zovu Dika, je i odličan đak. Zahvalan je  razrednoj Danijeli Nikolić i direktoru škole Ljubiši Đoriću, na razumevanju zbog  čestog odsustvovanja.

P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker