Oglasi

Desetomesečni kursevi stranih jezika za decu – osnovce i srednjoškolce po ceni od samo 1.600 dinara

Desetomesečni kursevi stranih jezika za osnovce i srednjoškolce po ceni od svega 1.600 dinara, omogućila je u svom ispitnom centru u Pirotu Akademija Oxford. Upis svih zainteresovanih počinje već avgusta meseca, a u ponudi su engleski, francuski, italijanski, nemački i španski jezik, poručuju iz Akademije Oxford u Pirotu.

Osim mogućnosti da svoje slobodno vreme iskoriste za učenje stranih jezika, za sve polaznike, koordinator sa profesorima organizovaće tokom cele godine besplatne radionice na razne teme.

Akademija Oxford Pirot - photo promo
Foto – Akademija Oxford Promo

Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Ispitnog centra Akademije Oxford u Pirotu, u Ulici Knjaza Miloša 40, u strogom centru grada, ili na broj telefona 060/018-30-44.

Osim ponude namenjene prevashodno osnovcima i srednjoškolcima, u ponudi su brojni kursevi stranih jezika i za starije, koji žele da nauče neki od brojnih stranih jezika, dopune ili osveže svoje znanje.  Ukoliko želite da budete u toku sa svim novostima, akcijama, popustima, novim kursevima, obukama i slično, možete zapratiti Akademiju Oxford u Pirotu putem zvaničnog instagram naloga.  

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Naučite, usavršite ili obnovite strani jezik. Iskoristite leto ? . . . ? engleski jezik ? nemački jezik ? italijanski jezik ? francuski jezik ? švedski jezik ? bugarski jezik ? turski jezik

Објава коју дели Akademija Oxford Pirot (@akademijaoxfordpirot) дана

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker