Sport

Derbi Srpske lige Istok – Radnički Svilajnac -Radnički Pirot

U trećem kolu Srpske lige Istok pirotski Radnički se sutra u Svilajnucu sastaje sa istoimenom ekipom domaćina. Utakmica počinje u 16 i 30. Pirotski Radnički je u prva dva kola ostvario dve pobede dok domaća ekipa Radničkog na početku sezone ima jednu pobedu i jedan poraz. 

“Sutra nas očekuje pravi derbi Srpske lige Istok. Radnički iz Svilajnca je ekipa koja pobeđuje na svom terenu ali mi nećemo odstupiti. Idemo na 1. meto, u dobrom raspoloženju sutra putujemo u Svilajnac”, kaže Marko Mančić pomoćni trener Radničkog. On dodaje da ekipa igra dobro ali da teže daljem napretku. ” Juče je došao golman Stefan Ilić i nastojaćemo da do kraja prelaznog roka dovedemo još jednog ili dvojicu igrača” – kaže Mančić.

Napadač Nemanja Mančić kaže da je domaća ekipa uvek bila u vrhu Srpske lige Istok ali da uz maksimalno zalaganje i trud veruje u sutrašnji uspeh svojih saigrača. “Vredno treniramo, radimo i očekujem da sutra budemo efikasni i vratimo se sa nova tri boda iz Svilajnca” – poručuje mladi fudbaler.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker