Sport

Denis Ristov i Marko Mančić:Radnički će igrati važnu ulogu u Prvoj ligi

Strelac gola koji je preokrenuo tok meča u Jagodini između Radničkog i Tabana u korist Belih, Denis Denda Ristov kazao je nakon meča da je prvo poluvreme bilo izuzetno naporno, u drugom je Radnički pokazao svoje pravo lice i dodao da mu je ovo najdraži meč u karijeri.
<!–more–

-Malo smo ušli bojažljivi. Vreme je bilo teško, izuzetno toplo. U drugom poluvremenu pokazali smo našu jačinu, postigli dva prelepa pogotka i uveli Pirot u Prvu ligu, siguran sam u to. Ovo je moj najdraži meč u karijeri. Ovo je nešto što se jednom u životu doživljava. Zahvalio bih se Pirgosima, svim navijačima, saigračima, treneru Živkoviću, predsedniku kluba Aleksandru Ćiriću, koji je, čim je došao na čelo kluba, okrenuo klub u pozitivnom smeru. Ovo je jedna bajka. Siguran sam da će Radnički igrati važnu ulogu u Prvoj ligi i da ćemo biti u prvih pet šest mesta na tabeli-kazao je Ristov.

radnicki tabane_04

Kapiten Radničkog Marko Mančić kazao je da je ekipa Tabana odlična, školovana ekipa.

-Ovo je derbi utakmica. Uopšte nije slučajno što su oni celog prvenstva bili na prvom mestu a mi ih jurili. Čekali smo naše šanse, dočekali ga, kaznili dva puta, za iskusnu ekipu to je bilo dovoljno i idemo da se radujemo. Presrećan sam jer je posle osam ili devet godina Radnički u Prvoj ligi, zaista sam presrećan-kazao je kapiten Mančić.

radnicki tabane_14

 

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker