Gradska hronika

DELITE! Nestao naš sugrađanin Vladica Kostić! Od subote mu se gubi svaki trag

Naš sugrađanin Vladica Kostić, koji sa porodicom živi u Gnjilanu, nestao je u subotu popodne. Njegova porodica objavila je na društvenim mrežama apel koji prenosimo u nadi da će se sve završiti na najbolji mogući način. Kako je Pirotskim vestima kazala Vladičina majka Ružica, Vladica je u subotu biciklom pošao na posao i od onda njegova porodica nema informacije o njemu.

vladica kostić pirot nestanak

-Krenuo je na posao biciklom u subotu, međutim, iz kafane u kojoj radi kao konobar u nas zvali oko 17 sati i rekli nam da nije došao na posao. Našli smo kasnije njegov bicikl zaključan na Kaleu, alarmirali policiju koja je saznala da je Vladica ušao u autobus Nišekspresa za Niš koji je oko 15 sati krenuo iz Pirota i od tada nemamo nikakve informacije. Čak je i njegov telefon, preko koga je policija pokušala da ga locira isključen i nije moguće pronaći njegovu lokaciju-priča njegova majka Ružica.

Njegova porodica apeluje da ukoliko bilo ko vidi Vladicu, koji je u momentu nestanka na sebi imao teget majicu i teget farmerke, da se javi na telefone koji se mogu videti na objavi.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker