Sport

Dečaci Škole fudbala “Libero” osvojili prvo mesto na međunarodnom turniru u Zaječaru

Škola fudbala Libero  učestvovala je na medjunarodnom turniru „Zaječar 2023“ sa generacijama dečaka 2012. i 2014. godiste i ostvarila je zapažene rezultate.  Mladja grupa je potpuno zasluženo osvojila 1.mesto na turniru Zaječar 2023. Naši dečaci su dominirali u grupi bez primljenog gola: ŠF Libero – OFK Boban 1-0, ŠF Libero – FK Timok 3-0,  šF Libero -OFK „019 2“ 6-0. ŠF Libero je u četvrtfinalu je pobedila  FK Mali Bor rezultatom  6-0. U polufinalu su naši dečaci  bili bolji od ekipe FK 28.jun Gračanica, pobedivši sa 2-0. U finalu je susret ŠF Libero – OFK 019 završen nerešeno 3-3 ali su Piroćanci bili bolji u izvođenju penala 2-1

„Prezadovoljni smo učešćem na ovom turniru gde su pored naših ekipa bile i ekipe iz Bugarske i Rumunije. Naša mladja grupa je opet odigrala fantastičan turnir i zasluženo osvojila 1. mesto. U finalu smo gubili 3-1 ali su deca uspela da izjednace na 3-3 i posle boljeg izvodjenja penala osvojili smo turnir. Čestitam našim dečacima na odličnoj igri, i starijoj i mladjoj grupi, bili su odlični i mi nastavljamo dalje sa svojim aktivnostima“-  rekao je trener, Miloš Nikolić.

Trener, Stefan Ćirić, istakao je da je igrač ŠF Libero, Jakov Nikolić proglašen  za najboljeg strelca na turniru sa 11 postignutih golava.

Starija grupa je uspela da prodje grupno takmičenje odigravši sa FK Timok 0-0 i sa ekipom FK Trgovački 1-1, ali je zaustavljena u četvrtfinalu od ekipe FK Vuk Paraćin porazom od 3-1.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker