Sport

Dečaci ŠF Libero stigli do završnice na turniru u Zaječaru

Na memorijalnom turniru “Uroš Jovanović – Kup 019 Zaječar”, pored brojnih ekipa iz regiona,  učestvovala je i Škola fudbala Libero sa dve generacije dečaka rodjenih 2014. i 2016. godine i obe ekipe su stigle do završnice. Mlađa ekipa je zaustavljena u četvrtfinalu a starija je zauzela četvrto mesto na turniru.  Narednog vikenda dečaci ŠF Libero u Nišu igraju utakmice Fair Play lige.

“Naši najmladji su u četvrtfinalu zaustavljeni od domaćina, ekipe OFK 019 Zaječara porazom od 2-0. U  grupi smo pobedili FK Timok 4-0 i FK Vuk Paraćin 2-0, dok smo poraženi od OFK Budućnost Popovac sa 5-1″ – kaže, Miloš Nikolić, trener ŠF Libero.

Generacija dečaka 2014. je nastavila sa dobrim igrama i stigla do same završnice. Osvojili su  prvo mesto u grupi pobedivši FK Djerdap 9-0 i FK Moravu iz Ćićevca sa 5-1, dok su poraženi od ekipe FK Bora sa 2-0. U četvrtfinalu su pobedili ekipu FK Brezovica Štrpce sa 2-0 dok je u polufinalu ŠF Libero  poražen od OFK 019 Zaječar sa 0-2. U borbi za treće mesto bolja od pirotske bila je ekipa FK Nacional Niš i pobedila  sa 3-0. ŠF Libero je osvojila  4. mesto na turniru.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker