Sport

Danica i Uroš najbolji sportisti Pirota

U organizaciji Sportskog centra Pirot, danas su nakon svečanosti otvaranja Božićne škole sporta proglašeni i najuspešniji sportisti u prošloj godini. Titulu najboljih sportista poneli su atletičarka Danica Gogov i karatista Uroš Mijalković.

11_resize

Za najbolje u ekipnom sportu proglašeni su juniori Fudbalskog kluba Radnički i seniorska ekipa KK Pirota.

15_resize
Geri Šejdi uručio Vladanu Vasić specijalno priznanje za zasluge u izgradnji Zatvorenog bazena

Specijalna priznanja, odlukom organizatora, dodeljena su sportistima ŠOSO “Mladost” koji redovno osvajaju trofeje na značajnim takmičenjima, zatim Saška Sokolov, koja je postala evropski prvak u bacanju koplja, a specijalno priznanje je dodeljeno i za zasluge u izgradnji Zatvorenog bazena u Senjaku. Ovo priznanje dodeljeno je predsedniku opštine Vladanu Vasiću.

17_resize
Danica Gogov i sestra Uroša Mijalkovića primile priznanja za najbolje sportiste

Priznanja su dodelili Geri Šejdi, direktor kompanije “Tigar tajers”, predsednik opštine Vladan Vasić, direktor Sportskog centra Nenad Đorđević i Vidojko Panajotović, pomoćnik predsednika opštine Pirot.

18_resize

U mlađim kategorijama, tačnije juniorima priznanja su dodeljena Milici Mančić, košarkašu Luki Vasiću, stonoteniseru Aleksi Gacevu, Nikoli Delčevu – atletičaru. Nađa Panić, Ivana Krstić i Đorđe Rančić su najbolji među kadetima, a  među pionirima za najbolje su proglašeni Uroš Jović, mlada teniska nada našeg grada, Milica Popović, mladi gimnastičari GK “Soko 2011” i Nađa Antić.

tekst, foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker