Sport

Da li Radnički može da savlada do sada neporaženi Trajal?

U nedelju od 13 časova Radnički na svom terenu dočekuje do sada neporaženog Trajala iz Kruševca. Pobeda nad liderom na tabeli, koji je do sada zabeležio osam pobeda i tri puta igrao nerešeno, Radničkom je od izuzetne važnosti. Kako je danas rekao šef stučnog štaba Radničkog, Marko Vidojević, Trajal zaslužuje respekt, reč je o ekipi koja u svom sastavu nije pretrpela neke značajnije izmene posle ispadanja iz Prve lige, da o kvalitetu ekipe najbolje govore rezultati, ali da on veruje da njegov tim, bez obzira na promenljivu igru u ovoj polusezoni, ima snage i znanja da osvoji tri boda. Vrlo je važno da i fudbaleri veruju u uspeh i da će on učiniti sve da samopouzdanje podigne na viši nivo i u nedelju Radnički zaigra onako kako treba i kako to navijači očekuju.

“Nama je svaka utakmica bitna, tako ulazimo u svaki meč i tako se spremamo, ali eto negde dođe neka predstava, kao prošle nedelje, kada ne možemo biti zadovoljni. Nemamo pravo da sebi dajemo luksuz da uđemo u utakmicu sa nekom komocijom osim sa sto posto. Ovaj protivnik treba da izazove kod igrača neku reakciju, pre svega da ih motiviše da pruže ono što najviše mogu. Pitanje, da li mi možemo da pobedimo Trajal se ne postavlja, ja u to čvrsto verujem, ali pitanje je da li u to veruju i svi oko mene, ja bar tako vidim to kao problem. Moj zadatak je da prenesem to na moje igrače, jer čini se da ja više verujem u njih nego oni u sebe” – rekao je Vidojević.

Trenutno su lakše povređeni Apostolović i Ristov, mada se očekuje da će u nedelju ova dva odlična fudbalera moći da pomognu svom timu protiv Trajala. Mladi Kamenović je i dalje van stroja zbog povrede.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker