Sport

Ćirić:Učinićemo sve da vratimo Radnički na mesto koje mu pripada

Novi trener Radničkog iz Pirota Marjan Živković danas je promovisan na Gradskom stadionu. Novinarima se obratio i predsednik Radničkog Aleksandar Ćirić, kao i sportski direktor Dragan Stanković.

-Nakon jedne detaljne analize imenovali smo Marjana Živkovića za trenera seniorske selekcije. Živković je bivši igrač Radničkog, a sada je mlad i ambiciozan trener. Ja se iskreno nadam da će Živković odgovoriti ambicijama kluba i ima svu našu podršku. Radimo na konsolidaciji kluba, ulažemo maksimalne napore i ja se nadam da ćemo do kraja godine imati dosta bolju situaciju od one koju smo zatekli. Tu mislim i na finansije i na organizaciju kluba i mislim da ćemo već do kraja godine imati dosta bolju situaciju u klubu nego što je to sada-kaže predsednik Ćirić.

ACA_2059_resize

Po njegovim rečima, rukovodstvo ostaje pri svom stavu da neće postavljati i najavljivati nerealne ciljeve.

-Učinićemo sve da vratimo Radnički na mesto koje mu pripada-zaključio je predsednik Ćirić.

Trener Živković kazao je da je činjenica da je po tradiciji Radničkom mesto u višem rangu.

-Po tradiciji jeste, ali realno do sada nismo to zasluživali. Da jesmo verovatno bi i bili tamo. Donekle sam upoznat sa igračima, ali pravi uvid u kvalitet igrača ću imati za par nedelja i onda ćemo znati šta i kako možemo, da li je realno da napadamo viši rang ili ne. U svakom slučaju je prioritet da se kvalitetno radi sa mladim igračima. Ja sam igrom slučaja imao još jednu ponudu za rad u inostranstvu, ali sam, s obzirom da sam Piroćanac, veliki mi je cilj da Radnički uvedemo u viši rang pa sam danas ovde pred vama-kazao je Živković.

ACA_2068_resize

Sportski direktor Dragan Stanković kaže da ima problema kada je reč o igračkom kadru ali da se svi problemi polako ali sigurno rešavaju i trenutno se radi na tome da se dovedu prava pojačanja koja će značajno podići kvalitet tima i biti pojačanja u pravom smislu te reči.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker