Sport

Ćirić u delegaciji Fudbalskog saveza Srbije putuje u Ukrajinu

Predsednik Radničkog iz Pirota Aleksandar Ćirić dobio je poziv od strane čelnika Fudbalskog saveza Srbije da bude deo delegacije Srbije koja će putovati u Ukrajinu i bodriti “orlove” u prijateljskoj utakmici reprezentacija Srbije i Ukrajine, koji se igra 15. novembra u Harkovu.

aleksandar-ciric

Po Ćirićevim rečima, ovo je veliko priznanje, pre svega za Radnički.

-Mislim da je ovaj poziv pre svega priznanje pirotskom Radničkom s obzirom da smo uspeli da za samo godinu dana uđemo u viši rang takmičenja – Prvu ligu Srbije, za fudbalere, ali i moje saradnike koji vredno rade na tome da Radnički Pirot postane respektabilan sportski kolektiv u nacionalnim okvirima-kazao je Pirotskim vestima Ćirić.

Aleksandar Ćirić je najmlađi predsednik u istoriji Radničkog, ali i najmlađi među čelnicima svih klubova koji se takmiče u saveznom rangu takmičenja. Za samo jednu sezonu, sa svojim saradnicima uspeo je da vrati Radnički u rang kome ova ekipa i pripada, Prvu ligu Srbije. Radnički trenutno zauzima izvanrednu treću poziciju na tabeli Prve lige, ima niz od devet utakmica bez poraza i primljenog gola i jedan je od glavnih konkurenata za ulazak u Super ligu Srbije, što je do pre par godina bilo nezamislivo, jer je klub osam godina tavorio u Trećoj ligi.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker