Oglasi

Četvrt veka uspeha “Marmila” – u 2018. još jedan veliki supermarket u Pirotu

Kompanija “Marmil” koja ovih dana obeležava 25 godina uspešnog postojanja i rada od  butika tekstilne robe davne 1993. godine i kasnije pržionice kafe , izrasla je u najveći maloprodajni lanac sa 17 maloprodajnih objekata, dva supermarketa, pekarom i Bianca event centrom. Kako je Pirotskim vestima kazao Marko Janačković, vlasnik kompanije, osim trgovine, ova kompanija se uspešno bavi i pekarskom proizvodnjom, tako da sada ima ukupno 140 zaposlenih, od kojih mnogi rade od osnivanja, dobar broj radi po 10, 15 godina i deo je uspešne Marmil porodice, a ima i mnogo mladih koji stiču dragocena radna iskustva u ovoj kompaniji. 

Marmil – najveći maloprodajni lanac na teritoriji Pirota

-Marmil je danas najveći maloprodajni lanac na teritoriji Pirota sa svojih 17 maloprodajnih objekata, od čega su dva supermarketa, dva mini-marketa, 13 manjih komšijskih prodavnica, u svom sastavu kompanija ima i savremenu Marmil pekaru, kao i najsavremeniji event centar – Bianca event centar. Kasnije, 2003. godine, kupljeno je DP “Pionir”, koji je bio u velikim finansijskim problemima, zadržana je većina radnika i danas je to moderna Marmil pekara-kaže Marko Janačković, vlasnik kompanije.

“Naši potrošači su naš primarni cilj”

-Mi kontinuirano radimo na tome da našim potrošačima obezbedimo što veći asortiman, što povoljnije cene uz što veći kvalitet usluge u samim objektima. Naši potrošači su naš primarni cilj. U tom duhu smo 2015. godine otvorili i najsavremeniji event centar – Bianca event centar, koji uspešno posluje, tako da je to treća delatnost u kojoj Marmil uspešno posluje-kaže Janačković za Pirotske vesti.

U 2018. godini kompanija Marmil otvara još jedan veliki supermarket, nastavlja se širenje maloprodajne mreže

Janačković kaže da su dalji razvojni planovi za 2018. godinu posebno ambiciozni.

-U 2018. godini planiramo da otvorimo još jedan veliki supermarket, ali i da nastavimo sa daljim širenjem naše maloprodajne mreže kroz manje formate, da pružimo još veći užitak u kupovini našim potrošačima-zaključuje Janačković.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker