Sport

Častan poraz Radničkog sa igračem manje

Prva liga Srbije – 17. kolo

Leskovac: Gradski stadion

Dubočica – Radnički  3:2 (1:0)

Radnički: Šuljagić, Mijalković, Tolić, Dojkić, Mirković, Milošević, Kukolj, Jakovljević, Milenković, Ožegović, Kostić Milutinović. 

Rezerve: Ilić, Markoviić, Momić, Jaćimović, Edoa, Velev, Đ. Kukolj, Vasov.

Fudbaleri Radničkog su i u Leskovcu, protiv starog rivala, pokazali da imaju karakter i čvrstinu. Samo da je bilo malo više sportske sreće verovatno bi ishod na kraju meča bio drugačiji. Kako saznajemu u štabu našeg prvoligaša domaći su poveli posle nesmotrene intervencije golmana Šuljagića i dobili poklon gol. Zatim, prestroga odluka glavnog sudije kada je pred kraj prvog poluvremena pokazao crveni karton Ožegoviću. U nastavku je svakako bilo teško sa igračem manje. Domaći su postigli još dva gola. Međutim, Radnički se nije predavao. Golovima Miloševića i Kostić Milutinovića smanjio je na 3 : 2 i to je bio konačan razultat.

“Više puta sam rekao da se u ovom rangu takmičenja svaka, i najmanja greška, skupo plaća. Desilo se da je Šuljagić pogrešio i primili smo gol na početku susreta. Ali, to nije pokolebalo moje fudbalere. A, onda još jedan peh, isključenje Ožegovića pred kraj prvog poluvremena. Mislim da je odluka sudije bila prestroga. Uspeli smo, mada brojčano slabiji, da postignemo dva gola i moram da kažem da sam ponosan na igrače koji su pokazali veliku energiju, htenje i želju da se iz Leskovca vratimo neporaženi-kazao je trener Belih Nikola Puača.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker