Gradska hronika

Bugarska letovališta ponovo u modi – niske cene najveći adut

 

Zbog povećanja cena smeštaja i generalnog povećanja cena u Grčkoj, bugarska letovališta po svemu sudeći predstavljaće hit ovog leta. Kako za Pirotske vesti kaže Maja Golubović iz Turističke agencije  “Globus A&M”, ova agencija, koja se dugo bavila subagenturom i prodajom tuđih aranžmana, od skora je dobila licencu OTP 42/2017 za organizaciju turističkih putovanja.

– Kao organizatori spremni smo da maksimalno izadjemo u susret dosadašnjim i budućim klijentima i pružimo najadekvatnije usluge za njihov odmor. Od ponuda koje su u našoj organizaciji nudimo letovanje u Bugarskoj u Sunčevom Bregu, Nesebru, Ravdi, Svetom Vlahu, kako privatni tako i hotelski smeštaj. Za hotel Pautalija 3* , koji je na 300 m od plaže, u Sunčevom Bregu potrebno je izdvojiti od 159 evra za uslugu punog pansiona ( doručak, ručak, večera) za termin 19.06. do 219 evra za istu uslugu  u terminu od 25.07. po osobi. Hotel poseduje bazen za decu i odrasle. Svaka soba poseduje klima uredjaj, mini bar, kablovsku televiziju, terasu i kupatilo. Prevoz može biti u sopstvenoj režiji, ali i organizovani sa polascima iz Pirota po ceni od 35 evra za odrasle i 25 evra za decu do 12 godina ( povratna karta). Za više informacija, posetite našu agenciju Globus , koja se nalazi u ulici Srpskih Vladara 72 ili nas kontaktirajte na telefon 010/311/165. Aktuelne ponude mozete pratiti i na našoj internet stranici globuspirot.rs – kaže Golubovićeva.

Pored aranžmana za Bugarsku u agenciji Globus možete sebi obezbediti odmor i u Grčkoj ( privatni i hotelski smestaj), Turskoj, Egiptu i mnogim drugim destinacijama ili pak kupiti avio kartu do željenog grada.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker