Gradska hronika

Bugari i ove godine najbrojniji u pirotskim kafanama – Bugarska agencija zakupila sve sobe i apartmene u hotelu Ana Lux spa

Gosti iz Bugarske će i ove godine biti najbrojniji u protskim kafanama za doček  Nove godine. Kao i prošle godine svih 56 soba i 4 apartmana Hotela Ana Lux spa zakupila je agencija iz Bugarske od 31. decembra do 2. januara. Protske kafane i restorani su omiljeni među Bigarima pa su se na vreme potrudili da obezbede celokupan aranžman. Prošle godine su  uprkos  akcidentu  koji se dogodio nekoliko dana pre Nove godine, Bugari ipak ostali pri odluci da najluđu noć provedu u Pirotu. Tako će i ove godine slaviti uz pirotske specijalitete i muziku. Za Piroćance koji ne planiraju da u kafanama i restoranima čekaju novu godinu, brojne agencije nude aranžmane za svačiji džep i ukus.

Manje od mesec dana ostalo je do dočeka nove 2024. godine. Decembar je u znaku priprema za predstojeće radosti i slavlja! Mnogi su već odlučili kako će, gde i s kim ispratiti staru i dočekati novu godinu, ima i onih neodlučnih koji još uvek biraju ponude agencija kao i onih kojima će 31. decembar biti kao i svaki drugi, potpuno običan dan.

Kada je u pitanju smeštaj i destinacije koje su u ponudi oko  novogodišnjih praznika  ugostitelji i vlasnici agencija pobrinuli su se za svačiji džep i ukus. U ponudi je sve od luksuznih destinacija, preko evropskih metropola do domaćih kafana, hotela ili  vikendica u prirodi koje pružaju osećaj intimnosti i topline. Preko agencija i brojnih sajtova mogu se iznajmiti apartmani za Novu godinu koji postaju sve popularniji izbor za manja i intimnija druženja jer nude odgovarajući  komfor i privatnost. U ponudi su i kuće za Novu godinu kao odlična opcija za veće grupe ili porodice jer  pružaju dovoljno prostora i komfora za sve, a često imaju i dodatne pogodnosti poput dvorišta.

Pirotske agencije  putem interneta promovišu široku ponudu novogodišnjih putovanja i nude doček Nove godine u Milanu, Pragu, Parizu, Beču, Istanbulu, Atini, Solunu, Ljubljani, Sarajevu,  po ceni od par stotina evra. U ponudi je i Azurna obala ili Toskana  ali i destinacije poput Južne Amerike i Antarktika ili na Karibima po ceni od nekoliko hiljada evra.

Za one koji ne otputuju i ne odluče se za neku od ponuđenih destinacija, Dom kulture Pirot organizuje i ove godine  doček  na Trgu. Sigrno je da će nastupiti  sarajevska pop-rok grupa Valentino a pregovara se sa još nekim izvođačima pa je dobar provod u najluđoj noći zagarantovan.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker