Obrazovanje

BRAVO ZA PIROTSKU PAMET: Razvijaju platformu MAJSTORSKI, besplatne reklame za pirotske majstore

Učenici Tehničke škole itekako idu u korak sa trendovima i svoja znanja iz oblasti svoje struke odlično kombinuju sa preduzetničkim idejama koje itekako imaju prođu na tržištu, posebno u aktuelnom trenutku. Naime, Pirotskim vestima obratila se grupa učenika ove škole koja razvija platformu pod nazivom MAJSTORSKI, sa molbom da im se javi što više majstora iz Pirota, različitih specijalnosti, koji bi na ovoj platformi dobili besplatnu reklamu, a sa ovim projektom, učenici Tehničke škole nadmetaće se na takmičenju srednjih škola u organizaciji Dostignuća mladih i u saradnji sa Ministarstvom prosvete Republike Srbije.

 

-Naša ekipa razvija platformu Majstorski sa kojom izlazimo na regionalno takmičenje u Nišu u martu i zamolili bismo Vas za pomoć da dođemo do većeg broja registrovanih majstora koje bismo reklamirali besplatno na našoj platformi-kažu ovi mladi i talentovani školarci Jovan Đelić, Jovan Kostić, Isidora Živković, Bogdan Ilijev, Nemanja Mitov.

Šta Majstorski platforma nudi?

Raznolikost majstora: Platforma obuhvata širok spektar majstora sa različitim veštinama i uslugama.
Transparentnost: Korisnici mogu pregledati ocene i recenzije kako bi doneli informiranu odluku pri izboru majstora. Jednostavna komunikacija: Olakšana interakcija između majstora i klijenata putem personalizovanih oglasa.

Kako bi svi mi, kao lokacija zajednica, pomogli ovim talentovanim školarcima da osvoje nagradu koja bi bila od neprocenjive važnosti za njihov dalji razvoj, ali i da razviju platformu koja bi imala veliki značaj i za sve pirotske majstor, koji bi dobili besplatnu reklamu, ali i za sve Piroćance koji imaju sve više muka da dođu do dobrih majstora različitih specijalnosti, pre svega, pozivamo majstore da se jave i podrže ovu ideju koja ima ogroman potencijal

Platforma je u vidu websajta već na internetu, možete je naći na adresi majstorski.net, a svi zainteresovani majstori, koji žele da podrže pirotsku pamet, ujedno i dobiju besplatnu reklamu, mogu ih kontaktirati na mejl adresu [email protected]

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de