Škola glume Božićne škole sporta: Trema, šta to beše?

Podelite

U okviru Božićne škole sporta Sportskog centra Pirot svake godine organizuje se i škola glume koju realizuje doajen pirotskog glumišta Zoran Živković Žuća. Interesovanje za pohađanjem ove školice je iz godine u godinu sve veće a ove godine glumu pohađa pedesetak mališana u dve grupe. Živković kaže da između ostalog, mališani na samom početku nauče kako da savladaju tremu, da se jasno i glasno izražavaju. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1