Ogromno interesovanje za školu skijanja

Podelite

Škola skijanja tradicionalno se organizuje u okviru Božićne škole sporta. Ove godine, zbog naglog topljenja snega na Planinarskom domu nije bilo moguće na Gradskom skijalištu organizovati školu skijanja pa je doneta odluka da se ona održi na Babinom zubu. Danas na Babinom zubu boravi grupa od 70 dece. Njima je organizovan besplatan prevoz do Babinog zuba u dva autobusa a imaju i besplatne instruktore, profesore fizičkog vaspitanja Miroslava Rančića i Dragana Zdravkovića. 

Kako je Pirotskim vestima kazao direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević, interesovanje za školu skijanja je van svih očekivanja, pa su i za drugi polazak ka Babinom zubu, u ponedeljak u 8 sati, popunjena sva raspoloživa mesta.

foto Sportski centar Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1