Božićna škola sporta: Škola fudbala Gimnazijalac – rasadnik talenata

Podelite

Tradicionalno, u okviru Božićne škole sporta, svake godine FK Gimnazijalac organizuje školu fudbala za mlade talente koju pohađa dvadesetak malih talentovanih fudbalera. Sa mališanima rade iskusni treneri Ivan Džunić i Goran Vasić. Ovaj klub inače važi za pravi rasadnik talenata, nakon što prođu fudbalsku školu mladi fudbaleri nastavljaju u starijim kategorijama da treniraju u Radničkom. Značajan broj mališana, po završetku Božićne škole sporta nastavlja da aktivno trenira u Gimnazijalcu gde uči tajne fudbala, najpopularnije sporta u našoj zemlji. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1