Srbija

BOLJA CENA: Spisak 20 namirnica koje će biti deo velike akcije “Bolja cena – cena za narod”

Na inicijativu predsednika Srbije juče je postignut dogovor da se veliki broj artikala značajno pojeftini. Evo i spiska namirnica koje su obuhvaćene akcijom;

Sledećih 20 kategorija proizvoda biće deo akcije “Bolja cena – cena za narod” od srede 13. septembra pa sve do 31. decembra 2023. godine:
1. mleko
2. jogurt
3. sir beli kriška
4. jabuke
5. krompir
6. testenina
7. pileće meso (trup)
8. salama u omotu
9. bezalkoholni napici
10. kafa
11. hrana za bebe
12. šampon za bebe
13. kupka za bebe
14. dečije pelene
15. šampon za odrasle
16. kupka za odrasle
17. toalet papir
18. higijenski ulošci
19. deterdžent za pranje sudova
20. deterdžent za pranje veša

-Zahvalan sam kompanijama Delez Srbije, Merkator S, DTL sa svim svojim članicama, LIDL Srbija, Super Vero, UniverEksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, AMAN, GOMEKS, koje zajedno imaju preko 80% tržišnog učešća i sa kojima smo zajedničkim naporima uspeli da za 20 izuzetno važnih proizvoda koje koriste praktično sva domaćinstva u našoj zemlji omogućimo cene koje će biti značajno snižene. Ovde je reč o kompanijama koje su investirale više stotina miliona evra u našu zemlju i koje zapošljavaju desetine hiljada ljudi u Srbiji. Ove kompanije nikada nisu kasnile u izmirivanju svojih obaveza i drago mi je da smo zajedničkim naporom pokazali da je briga o svakom čoveku naš zajednički prioritet-napisao je na svom instagram nalogu ministar trgovine Tomislav Momirović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomislav Momirović (@tomamomirovic)

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker