Kultura

Bogat novogodišnji program na Regionalnoj TV Pirot

Veliki broj nagrada za gledaoce, tradicionalni izbor za događaj godine i još mnogo iznenađenja u novogodišnjoj noći

Regionalna TV Pirot, po tradiciji svake godine za svoje gledaoce priprema vrlo kvalitetan novogodišnji program, pa će tako biti i ove godine, kazao je za Pirotske vesti direktor i glavni i odgovorni urednik TV Pirot Vladimir Veljković.

Po njegovim rečima, novogodišnji program TV Pirot počinje 31. decembra već u 15 sati, a za svoje gledaoce, zaposleni u ovoj televiziji pripremili su veliki broj nagrada, po tradiciji, gledaoci će izabrati i događaj godine u 2020. godini, i sve to uz vrhunsku muziku na više “stejdža”, za šta su zaduženi najbolji pirotski muzičari.

-Uvek se maksimalno potrudimo da za naše sugrađane pripremimo kvalitetan novogodišnji program. Rezultat toga je izuzetna gledanost, a ove godine očekujemo da gledanost bude rekordna, s ozbirom na činjenicu da neće biti organizovanih dočeka na trgu i po restoranima. Imaćemo mnogo zanimljivih priča, filmova, reportaža, mnogo gostiju, a posebno smo se potrudili u muzičkom delu, koji će biti, mogu slobodno reći, mnogo kvalitetniji nego ranijih godina-kazao je Veljković.

foto Daniel Kop

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker