Sport

Bledo izdanje pirotskih košarkaša u Beogradu, Dynamic zasluženo osvojio bodove

Košarkaška liga Srbije

Beograd- Dynamik arena , 17 h

KK Dynamic VIP PAY 103- 74 KK Pirot (26-21, 25-14, 27-20, 25-19)

KK Pirot: Nikola Đonlić, Sanel Mukanović, Dušan Filipović, Vladimir Stefanović, Dimitrije Đorđević, Lazar Rašić, Ivan Pendić, Miloš Vraneš, Martin Matović, Miodrag Stojanović (K), Vladimir Đorđević, Đukan Đukanović.

Košarkaši Pirota poraženi su u Beogradu od, kako se i najavljivalo, veoma neugodne i čvrste ekipe Dynamica. Beogradski tim nije dozvolio iznenađenje na svom terenu i uspeo je da u jakom ritmu drži “konce” u svojim rukama tokom čitavog meča. Naročitu sigurnost i prednost, koju je teško bilo dostići, Dyinamic je stekao u drugom periodu igre kada su pirotski košarkaši dozvolili da postigne jedanaest poena više.

Filip Socek, trener košarkaša Pirota, kaže da je bilo teško suprotstaviti se razigranim igračima Dynamica bez povređenog Mladena Pantića, a još nekoliko igrača žalilo se na povrede. Ali, to svakako nije opravdanje, Dyinamic je bio bolji u ovom susretu i zasluženo osvojio bodove, kaže Socek.

“Mekano smo ušli u igru. Nismo mogli da računamo na Mladena Pantića, što je veliki hendikep za naš tim. Takođe, četiri naša igrača zbog ličnih grešaka napustila su igru i jednostavno nismo mogli da pariramo rivalu. Moram da kažem da smo pokazali jedno bledo izdanje. To moramo zaboraviti što pre, kao što često ističem. Ima još mnogo da se igra. Čeka nas težak raspored, još dve utakmice na gostovanju zaredom. U sredu igramo opet u Beogradu, a onda u Novom Sadu”.

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker