Gradska hronika

Besplatni seminar: Kako se brendirati na društvenim mrežama?

ITAcademy će organizovati besplatni online seminar “Kako se brendirati na društvenim mrežama”. To je dobra prilika za sve zainteresovane da potpuno besplatno čuju nešto više o ovoj veoma interesantnoj oblasti. 

seminar

Za one koji žele lično da prisustvuju, seminar će se održati 24. marta u 11h u prostorijama kompanije LINK group na adresi Ulica Cara Dusana 34, Zemun.

Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mesto stanovanja, omogućili smo prenos seminara preko interneta. Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.

U vreme kada se poslovanje sve više prebacuje u online sferu, a moderna tehnologija uzima primat, veoma je bitno na pravi način iskoristiti prednosti koje ona pruža. Ukoliko želite da proširite svoj biznis i učinite ga prepoznatljivim široj javnosti, potrebno je da izgradite dobar imidž, a jedan od načina je otvaranje naloga na društvenim mrežama. Da biste došli do željenih rezultata, potrebno je da znate kako da formulišete strategiju nastupa na društvenim mrežama i efekte koji će doprineti realizaciji vaših ciljeva.

Na seminaru ćete saznati: kako da se brendirate na društvenim mrežama, uopšteno o najposećenijim socijalnim mrežama – Facebooku i Instagramu, content marketingu.

Pozivamo Vas da se priključite našim aktivnostima i da poziv za besplatan seminar objavite na Vašem sajtu kako bi što više ljudi bilo u prilici da sazna kako se brendirati na društvenim mrežama.

Budite slobodni i da poziv prosledite svima za koje smatrate da bi im ovo bilo interesantno, jer je seminar otvoren za sve.

Više informacija o aktuelnom seminaru možete pronaći na strani seminara.

Za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker