Gradska hronika

Besplatni online seminar IT akademije – “Lepo mi je u svojoj koži”

U organizaciji Link group iz Beograda, u okviru koje posluje i IT-Akademija, biće održan besplatni online seminar “Lepo mi je u svojoj koži” koji je dobra prilika za sve zainteresovane da potpuno besplatno čuju nešto više o ovoj veoma interesantnoj oblasti. Pirotske vesti su u saradnji sa pomenutom kompanijom nedavno petorici čitaoca Pirotskih vesti omogućili besplatne seminare iz oblasti računarstva i stranih jezika. Ova akcija je izazvala ogromno interesovanje Piroćanaca.

Za one koji žele lično da prisustvuju, seminar će se održati 03. februara u prostorijama kompanije LINK group na adresi Ulica Cara Dušana 34, Zemun.

Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mesto stanovanja, omogućili smo prenos seminara preko interneta. Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.

U vreme kada društvo i sistem nameću razna očekivanja koja moramo ispuniti da bismo bili priznati od pojedinaca, porodice i na poslovnom nivou nije lako izboriti se sa pritiskom. Cilj seminara je da se nauči kako se na najbolji način izraziti, prihvatiti i ispoljiti svoju ličnost, ali i izbalansirati svakodnevne obaveze, i tako preduhitriti eventualni stres koji bi nastao kao posledica neispunjenja ovih obaveza.

Pozivamo Vas da se priključite našim aktivnostima i da poziv za besplatan seminar objavite na Vašem sajtu kako bi što više ljudi bilo u prilici da čuje na koje sve načine je moguće prihvatiti sebe i kako se osećati dobro u svojoj koži.

Budite slobodni i da poziv prosledite svima za koje smatrate da bi im ovo bilo interesantno, jer je seminar otvoren za sve.

Više informacija o aktuelnom seminaru možete pronaći na strani seminara.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker