Ljudi velikog srca

Besplatni obroci za socijalno ugrožene u “Kuhinjica keteringu” u Aneksu Doma kulture

Vlasnik firme Lunor Family doo Dalibor Drinić, pod čijim okriljem radi Pizzeria & Burrito Bar Fresh Family kao i Food & Coffee bar Passage Family odlučio je da u  nedavno otvorenom objektu u Aneksu Doma kulture “Kuhinjica ketering”, koji se bavi pripremom i prodajom gotove kuvane hrane odlučio je da ponudi socijalno ugroženim sugrađanima besplatan obrok počev od 10. septembra u periodu od 16 do 17 sati.

Kako je Pirotskim vestima kazao Drinić,  namera je da se na ovakav način pomogne onima kojima je pomoć zaista najpotrebnija.

-Mi hranu pripremamo na dnevnom nivou, ne zamrzavamo i ne ostavljamo hranu za naredni dan. Zbog toga smo odlučili da svu hranu koja ostane podelimo u vidu besplatnih obroka onima kojima je to najpotrebnije. Molimo građane da imaju razumevanja pošto će nekim danima biti više, nekim manje obroka u zavisnosti od prodaje u našem lokalu-kazao je Drinić.

Po njegovim rečima, uskoro će biti postavljena i kutija za priloge pa će svi građani i naše mušterije moći da nam pomognu da pripremimo što više obroka za najugroženije naše sugrađane i njihove porodice. 

-Molimo da nam se jave zaista oni kojima je pomoć najpotrebnija-kaže Drinić.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker