Sport

Besplatna škola tenisa za devojčice i dečake svih uzrasta: Put do sportske strasti

Teniska akademija Todorović  u saradnji sa gradom Pirotom i Sportskim savezom Pirota i ove godine organizuje besplatnu letnju školu tenisa za devojčice i dečake svih uzrasta. Prijavljivanje zainteresovanih kandidata  počinje u sredu, 10. jula.

Besplatna škola tenisa otvorena  za sve – od potpunih početnika do mladih igrača koji sanjaju o profesionalnoj karijeri. Svaki trening prilagođen je uzrastu i nivou igrača, pružajući im podršku i motivaciju da dosegnu svoje najviše potencijale. Oko 30 dece trenira u TA Todorović a sa povratkom trenera iz Kine stekli su se uslovi za upis novih članova.

“Naša besplatna škola tenisa nije samo mesto za učenje tehnike udaraca ili strategije igre. To je okruženje koje podstiče razvoj fizičkih veština, ali i mentalne snage, disciplinu i timski duh. Kroz stručno vođene treninge, deca će imati priliku da unaprede svoje veštine, bez obzira na njihovu prethodnu tenisku pozadinu” kaže direktor Željko Todorović.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti za besplatnu školu tenisa putem sajta ili telefonom  (069/40-60-830).

Tenis nije samo igra sa lopticom i reketom, to je putovanje koje podstiče razvoj karakterističnih sportskih vrednosti kao što su poštovanje, fer-plej, istrajnost i samopouzdanje. Kroz naš program, deca će naučiti da cene sportsku etiku i da se takmiče sa integritetom, stvarajući temelj za uspeh ne samo na terenu, već i u životu, poručuju iz Teniske akademije Todorović.

Besplatna škola tenisa Teniske akademije Todorović nije samo sportski program, to je angažman u zajednici. “Kroz podršku lokalne zajednice i saradnju sa roditeljima, želimo da stvorimo inspirativno okruženje u kome se deca osećaju podržano i motivisano da ostvare svoje snove. Naša misija je da svako dete pronađe svoju strast prema tenisu i da se razvije kao celovita ličnost” – kaže Todorović.

U Teniskoj akademiji Todorović, veruju da je sportska strast ključ za snažnu i zdravu budućnost  dece. Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i zajedno stvorajmo generaciju novih teniskih zvezda! – poručuju iz TA Todorović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker