Kultura

Besplatna radionica etno-pevanja Snežane Spasić

U prostorijama Doma kulture u Pirotu, od 14. do 20. avgusta 2017. godine, biće održana besplatna letnja etno muzička radionica  koju će voditi Snežana Spasić. Ova radionica deo je Pirotskog kulturnog leta, a pokrivitelj je Dom kulture Pirot. 

Snežana Spasić, vokal je vođa muzičke grupe NAISSA, renomirani izvođač tradicionalne muzike već i 16 godina vodi Kulturni klub NAISSA, školu specijalizovanu za afirmaciju tradicionalne kulture.

Radionica se održava kao deo manifestacije “Pirotsko kulturno leto 2017.” pod pokroviteljstvom Grada Pirota i namenjena je polaznicima različitog uzrasta (od 18 do 115 godina), koji će na radionici imati prilike da se upoznaju sa tradicionalnom muzikom, običajima i narodnim pevanjem, ali i sa načinom pevanja u drugim muzičkim žanrovima (džez, rok, pop, klasika…) za koje polaznici radionice budu bili zainteresovani.

Radionica će trajati 7 dana u periodu od 14. do 20.avgusta 2017. godine, a o tačnim terminima početka časova će biti dogovoreno sa polaznicima po prijavama svih zainteresovanih.
Za pohađanje ove radionice nije potrebno prethodno muzičko obrazovanje, ali je uslov posedovanje bazičnog muzičkog sluha i da polaznici već imaju neko iskustvo u pevanju.
Ako mislite da ste talentovni ili imate jaku ljubav prema pevanju, bez obzira da li se pevanjem bavite amaterski ili profesionalno, dođite na ovu zaniljmivu radionicu Snežane Spasić da dodatno upoznate svoj glas i svoje vokalne mogućnosti, razvijte talenat, naučite različite tehnike pevanja, savladajte ukrase, proširite svoj vokalni opseg!
Ne imitirajte druge, pevajte svojom bojom glasa, budite jedinstveni i prepoznatljivi!

RADIONICA JE BESPLATNA ZA SVE POLAZNIKE!

SVE INFORMACIJE o radu ove radionice, kao i o prijavama za upis, možete dobiti slanjem poruke u inbox zvanične FB stranice Kulturnog kluba NAISSA, https://www.facebook.com/VilaNAISSA/ na mejl: kulturniklub.naissa @gmail.com ili porukom ili pozivom na broj 063/ 107 333 8, kao i prijavom u Domu kulture u Pirotu.

Rok za prijavu je od 07. do 21. jula 2017. godine.
BROJ POLAZNIKA JE OGRANIČEN, pa požurite sa prijavama!

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker