Pirotsko kulturno leto

Besplatna letnja Etno-muzička radionica Snežane Spasić

U prostorijama Doma kulture u Pirotu, od 12. do 17. avgusta 2019. godine, biće održana: BESPLATNA LETNjA ETNO – MUZIČKA RADIONICA  koju će voditi SNEŽANA SPASIĆ.

foto PROMO-lična arhiva Snežane Spasić

Snežana Spasić, vokal je vođa muzičke grupe NAISSA, renomirani izvođač tradicionalne muzike već i 18 godina vodi Kulturni klub NAISSA, školu specijalizovanu za afirmaciju tradicionalne kulture.

Radionica se održava kao deo manifestacije “Pirotsko leto 2019.” pod pokroviteljstvom Grada Pirota i namenjena je polaznicima različitog uzrasta (od 18 do 118 godina), koji će na radionici imati prilike da se upoznaju sa tradicionalnom muzikom, običajima i narodnim pevanjem, ali i sa načinom pevanja u drugim muzičkim žanrovima (džez, rok, pop, klasika…) za koje polaznici radionice budu bili zainteresovani.

Radionica će trajati 6 dana u periodu od 12. do 17.avgusta 2019. godine, a o tačnim terminima početka časova će biti dogovoreno sa polaznicima po prijavama svih zainteresovanih.
Za pohađanje ove radionice nije potrebno prethodno muzičko obrazovanje, ali je uslov posedovanje bazičnog muzičkog sluha i da polaznici već imaju neko iskustvo u pevanju.
Ako mislite da ste talentovni ili imate jaku ljubav prema pevanju, bez obzira da li se pevanjem bavite amaterski ili profesionalno, dođite na ovu zaniljmivu radionicu Snežane Spasić da dodatno upoznate svoj glas i svoje vokalne mogućnosti, razvijte talenat, naučite različite tehnike pevanja, savladajte ukrase, proširite svoj vokalni opseg!
Ne imitirajte druge, pevajte svojom bojom glasa, budite jedinstveni i prepoznatljivi!

RADIONICA JE BESPLATNA ZA SVE POLAZNIKE!

SVE INFORMACIJE o radu ove radionice, kao i o prijavama za upis, možete dobiti slanjem poruke u inbox zvanične FB stranice Kulturnog kluba NAISSA, https://www.facebook.com/VilaNAISSA/ na mejl: kulturniklub.naissa @gmail.com ili pozivom na broj 063/ 107 333 8.

Rok za prijavu je od 02. do 7. avgusta 2019. godine.
BROJ POLAZNIKA JE OGRANIČEN, pa požurite sa prijavama!

DOBRO DOŠLI!

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker