Oglasi

Besplatna kreativna radionica engleskog jezika za decu

U utorak 4. avgusta u 10 sati u prostorijama Akademije Oxford u Pirotu biće održana druga po redu besplatna radionca engleskog jezika za decu. Kako za Pirotske vesti kažu u Akademiji Oxford u Pirotu, prijava za radionu može se izvršiti pozivom na telefon ili putem vibera – 060/ 018 30 44, takođe i preko Instagrama, Fejsbuka, ili putem imejla na adresu pirot@akademijaoxford.com.

 

U Akademiji Oxford u Pirotu, osim kursa engleskog jezika za decu, mlađe i starije osnovne, srednjoškolce, u ponudi su i kursevi, pre svega kurs nemačkog jezika, zatim kurs italijanskog jezika, kurs ruskog jezika, kao i škola francuskog jezika.
akademija oxford pirot
Kada je reč o nastavi engleskog jezika za mališane, ona je podeljena po grupama, za decu od tri do pet godina, za školarce nižih i starijih razreda osnovne škole.
Nastava za najmlađe polaznike je koncipirana shodno njihovim interesovanjima, pa tako mališani od tri do pet godina, a to je inače uzrast kada se strani jezik vrlo brzo savladava, prosto “upija”, jezik uče kroz igru i pesmu.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker