Lokalna samouprava

BER GRILS snima u divljini Stare planine? Pozvao Novaka Đokovića da mu se pridruži!

Kako javljaju beogradski mediji, legendarni avanturista Ber Grils mogao bi u narednom periodu da svoj serijal “U divljini sa Berom Grilsom” snima na Staroj planini.

Kako pišu beogradski mediji, Grils će biti gost hotela Stara planina resort a snimaće će se obavljati na okolnim planinama.

Direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov, u izjavi za Pirotske vesti kazao je da još uvek nema zvanične informacije o tome da će Ber Grils snimati na Staroj planini, ali da s obzirom na činjenicu da je Stara planina prava oaza netaknute prirode, vrlo je moguće da se to i desi, što bi bila izuzetna promocija Stare planine.

-Stara planina je izuzetna, prelepa i divlja, nepredvidiva. Ukoliko se desi da se Grilsu pridruži i Novak Đoković, to bi zaista bio neverovatan događaj i prava prekretnica za Staru planinu. Upravo zbog takvih događaja, mi godinama radimo na promociji Stare planine, da pomenem da je ove godine, nedavno tačnije, održana i međunarodna avanturistička trka “Hajlender” koja je izazvala ogromno interesovanje avanturista iz celog sveta. Najbolje uslove za takav koncept emisija koji radi Grils jednostavno nema gde drugde da nađe tako da se nadamo da će se ovo i obistiniti. Mi smo spremni za maksimalnu pomoć jer bi ovo bila vrhunska promocija naše Stare planine, aktivnog odmora, boravka u prirodi, pešačenja, planinarenja, kampovanja, lova i ribolova, zdrave hrane, čiste prirode-kaže Zlatkov u izjavi za Pirotske vesti i dodaje:

-Predlažemo i rutu od Babinog zuba, preko Midžora do prevoja Beleđe, zatim preko prašume Arbinja, rezervata Kopren, uvale Ponor do karaule Dojkinci, nesto slično našim avanturama Highlander održanim u junu ove godine. Grils je snimao sa ličnostima poput Federera, Obame i mnogim drugima, a snimanje sa Đokovićem na Staroj planini bi bilo nešto zaista jedinstveno i neprocenjivo-zaključuje Zlatkov.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker