Sport

Beli ubedljivi protiv Timoka 4:1. Trener Lazarević veoma zadovoljan “mladim lavovima” iz omladinske škole koji će predstavljati budućnost pirotskog fudbala

Pirotski Radnički danas je veoma ubedljivo slavio protiv ekipe Timoka u još jednom pripremnom meču pred početak sezone. Ono što su dosadašnje utakmice pokazale, a što posebno raduje, po rečima trenera Lazarevića, jeste činjenica da su se mladi fudbaleri koji su stasali u Radničkom i dobili poverenje trenera u prvom timu, veoma dobro pokazali i nesumnjivo će predstavljati budućnost pirotskog Radničkog. Jedan od njih, šesnaestogodišnji Luka Petrović, koji je po godinama – kadet, postigao je i četvrti gol na utakmici, a u listu strelaca za Bele upisali su se i Stojanov, Dušanić i Filip Stojev.

 

-Nezadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu, dosta smo grešili, nismo imali pravovremen pritisak na loptu i u defanzivi možemo i moramo mnogo bolje. Na tome ćemo posebno raditi u narednom periodu. Dobra stvar je što smo kroz igru stvorili dosta šansi i što su neki mladi igrači iz podmlatka pokazali da će da budu jednog dana nosioci igre. U subotu nas očekuje utakmica u Leskovcu protiv Dubočice i ostaje nam vremena da ispravljamo stvari koje su loše-kaže za Pirotske vesti trener Lazarević.

“Mladi lavovi” pirotskog fudbala

Grupa mladih igrača, poniklih u omladinskim pogonima Belih, po rečima trenera Lazarevića dobro se pokazala i od njih se očekuju sve bolje partije.

-Stojanović, Dimitrijević, Rančić i Luka Petrović, koji je danas dao i gol, treniraju s nama i dobro napreduju. Oni su budućnost pirotskog fudbala-kaže odlični trener Lazarević.

fotoreporter PV Ilija Lika Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de